SRENTR
Pozovi

Često postavljana pitanja

Kako mogu da rezervišem?

Najlakši način da rezervište jeste pozivom (ili porukom) naše recepcije putem telefona, Viber-a ili Whatsapp-a. Takodje možete nam poslati mail, nakon kog ćemo Vam potvrditi rezervaciju Vašeg apartmana.

Kada ulazak i izlazak iz apartmana?

Ulazak u apartman je predvidjen posle 14h, kako bi apartman bio čist i spreman za Vaš boravak. Ukoliko Vam je potrebno da u apartman udjete ranije, poželjno je to naglasiti prilikom rezervacije. Izlazak iz sobe je fiksno do 12h u podne, ukoliko ostajete ili produžavate boravak posle 12h potrebno je obavestiti recepciju zbog obračunavanja dnevnog odmora.

KOME, KADA I KAKO plaćam boravak?

Plaćanje se vrši na našoj recepciji PRE ulaska u apartman. Možete platiti u dinarima ili €urima, ali za sada nažalost samo u KEŠU.

Da li moja rezervacija sigurna ako ne dobijem odgovor?

Za svaku od rezervacija je potrebno da dobijete potvrdu odgovor od naše recepcije, u suprotnom Vaša recervacija neće važiti.

Da li mogu da promenim rezervaciju ili apartman pri dolasku?

Svaku rezervaciju je moguće promeniti naravno kontaktiranjem naše recepcije. Ukoliko Vam se aprtman ne svidja pri dolasku, potrudićemo se da Vam pronadjemo što bolju alternativu.

Koja su kućna pravila?

Nakon izlaska iz apartmana očekuje se da je u istom stanju kao kada ste ga zatekli pri ulazu. Sve štete biće naplaćene po katalogu. Nivo buke mora biti manju u periodu izmenju 22h uveče i 7h ujutru, zbog gostiju koji borave u ostalim aprtmanima. Žurke su strogo ZABRANJENE.